Wybierz język:
Panel użytkownika:
Twój koszyk
W koszyku masz 0 produktów
na łączną kwotę 0.00 zł Koszyk

Opinie

Podziel sie z nami swoja opinia i przeslij na adres gdynia@omegarolety.pl

 

Profesjonalna obsługa

Polecam!!Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

SH, Gdynia 16 gru 2014

 

Bardzo rzetelna firma

Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Omega. Zamawiałam u nich żaluzje aluminiowe. Obsługa na najwyższym poziomie. Zarówno Panowie w punkcie, jak i Pan, który przyjechał mierzyć okna oraz Pan montażysta - wszyscy bardzo sympatyczni i rzetelni. Same żaluzje wykonane zostały bardzo dobrze. Mam nadzieję, że mi posłużą wiele lat. Gdybym miała ponownie zakładać żaluzje, to na pewno udam się do tej firmy.

Ewelina, Gdańsk 23 lip 2014

 

Opinia

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Emialka, 04 cze 2013

 

Opinia

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
Maciek1802, 21 maj 2013

 

Opinia

Dobry kontakt, profesjonalne wykonanie, szybka przesyłka. Dziękuję i polecam

Atjp, 21 maj 2013

 

NIEWĄTPLIWIE FIRMA GODNA POLECENIA

Bardzo dobra obsługa. Chciałabym żeby wszystkie firmy miały tak dopracowane wszystkie usługi. Bez problemów i niepotrzebnych nerwów wszystko miałam załatwione. Gorąco polecam!!!!

Monika Żukiewicz, Gdynia 27 mar 2013

 

Opinia

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Stresman, 01 mar 2013

 

POLECAM, POLECAM, POLECAM 

Po prostu najlepsza firma na świecie, usługi wykonuje w mig, perfekcyjnie i tanio i szybko

Kasia, Gdańsk 02 lut 2013

 

Opinia

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
SABDYB, 16 sty 2013

 

Opinia

Towar wysokiej jakości . ,miły kontakt sprzedawca godny polecenia

jagunia1976, 12 sty 2013

 

Igor – opinia

Porządna firma warta polecenia
Jedna z tych firm, gdzie faktycznie obsługa klienta to priorytet, szczególnie polecam kontakt z właścicielka (zna się na rzeczy i potrafi dobrze doradzić co nie zawsze chodzi w parze w tej branży). Super montaż (miałem problem ze ścianka do której była montowana żaluzja - zawaliła wcześniej ekipa budowlana, monter na miejscu bardzo sprawnie załatwił sprawę, czego w sumie nie musiał robić). Zdecydowanie warto skorzystać z oferty.

Igor, Pszczółki 05 sty 2013

 

Opinia

Allegrowicz zasługuje na świąteczną gwiazdkę. Polecam i życzę wesołych!

Carbal, 26 lis 2012

 

Polecam osobom, którym zależy na jakości połączonej z niewielkimi kosztami

Korzystałem z usług firmy Omega w Październiku i zdecydowanie polecam ją innym. Przedstawiciel przyjechał za darmo do mojego domu gdzie zrobił pomiar oraz wycenę. Mogłem też od razu wybrać tkaniny do roletek bo pan miał wszystko ze sobą. Tak więc nie musiałem w ogóle wychodzić z domu a rolety zdobią teraz moje okna. daję 5 za czas realizacji ze względu na to, że termin został przekroczony o 1 dzień ale to pewnie ze względu na to, że byli rozchwytywani.

Piotr, Bojano 04 lis 2012

 

Opinia

BARDZO GORĄCO POLECAM wszystkim sprzedawcom na Allegro. Szybko i bardzo sprawnie dokończona transakcja. Oby jak najwięcej tak PROFESJONALNYCH Allegrowiczów. Oczywiście jak najbardziej zasłużony POZYTYW !!!

Bania_dMx, 31 sie 2012

 

Opinia

Towar zgodny z opisem, ekspresowa przesyłka, świetny kontakt mailowy i telefoniczny. Dziękuję i pozdrawiam :)

panda_szop, 15 sie 2012

 

Opinia

SPRZEDAWCA NA MEDAL !!!!! :):) Po raz kolejny się nie zawiodłam, pełen profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt, wszystko w jak najlepszym porządku. Gorąco polecam wszystkim tego Sprzedającego :):)

kasiek898, 29 lip 2012

 

Zdecydowanie polecam!!! 

Przy okazji prac wykończeniowych mieszkania korzystałam z usług wielu firm. Firma Omega zalicza się do tych które z czystym sumieniem jestem w stanie polecić każdemu komu zależy na wysokiej jakości rolet w przystępnej cenie. Przy okazji dziękuję panu Michałowi za fachowe doradztwo i szybki i sprawny montaż.

Agnieszka, Starogard Gdański 29 cze 2012


Opinia

POLECAM!!! DZIĘKUJĘ ZA ROLETY :) Kontakt pierwsza klasa, towar również :)

sebocom1, 22 maj 2012

 

Opinia

To była udana transakcja z profesjonalnym, zasługującym na pochwałę sprzedawcą---POLECAM GORĄCO--- -Miły kontakt -profesjonalna obsługa -szybka realizacja zamówienia -przesyłka należycie zabezpieczona

jarekbe0909, 05 maj 2012

 

Opinia

Super doradztwo, bardzo dobre wykonanie i wszystko zgodne z opisem. SERDECZNIE POLECAM i dziękuję za miłą obsługę.

Kamyki3, 18 kwi 2012

 

Opinia

Bardzo dziękuję za udaną transakcję! Uprzejmy sprzedawca. Ekspresowa realizacja i miły kontakt! Sprzedający warty polecenia! Współpraca z nim to czysta przyjemność!

Piotrzywicki, 28 mar 2012

 

Opinia

Wspaniałe i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Bardzo miły kontakt .Takiej współpracy życzę wszystkim allegrowiczom gwarantując udane zakończenie transakcji z zadowoleniem dla obu stron! GORĄCO POLECAM!

kasiek898, 17 mar 2012

 

Polecam!!

Bardzo gorąco polecam tą firmę !!! 
Pani Agnieszka profesjonalnie potrafiła mi doradzić i teraz jestem bardzo zadowolona z moich rolet :) 
Skorzystała z punktu w CH- Oliva

POLECAM wszystkim, którym zależy na dobrej jakości !!!!!

Marta, Gdańsk 09 mar 2012


Opinia

REWELACJA! Błyskawiczna realizacja zamówienia, wszystko tak ja ma być, serdecznie dziękuję.

agata510c, 08 mar 2012

 

Opinia

REWELACJA !!!! !Bardzo miły i dobry kontakt :) MEGA POZYTYW !!!! Gorąco polecam wszystkim Allegrowiczom, oraz serdecznie pozdrawiam :)

norbik12, 03 lut 2012

 

Opinia

Szybko, profesjonalnie i niedrogo. Gorąco polecam Allegrowicza!!!

dominika497, 17 sty 2012

 

Opinia

Jeszcze nie rozpakowałem przesyłki, z poprzednich zakupów wiem, że wszystko jest o.k. POLECAM.

Perła, 13 gru 2011

 

Opinia

To były moje kolejne zakupu u tego Sprzedawcy. Jak zwykle transakcja przebiegła bez problemowo. Rolety zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Polecam!

le-ar, 11 gru 2011

 

Opinia

Wszystko w najlepszym porządku. To mój kolejny udany zakup rolet u tego sprzedawcy. Oczywiście POLECAM!!! Dziękuję.

ilo76, 04 gru 2011

 

Opinia

Fantastyczny kontakt! - szybki i konkretny! Przesyłka dotarła starannie zapakowana . Roleta w 100% zgodna z moimi oczekiwaniami :-) Polecam Allegrowicza!

jarzyna102, 24 lis 2011

 

Opinia

Po raz kolejny wracam do OMEGA ROLETY -to mówi samo za siebie o solidności firmy -POLECAM

Mariusz-popi, 11 lis 2011

 

Opinia

Towar bardzo dobrej jakości, rolety bardzo łatwe w montażu. Bardzo miła i pomocna obsługa. Polecam!!!

majka23_23, 10 lis 2011


Opinia

Serdecznie i gorąco polecam Sprzedawcę. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, sama przyjemność - tak powinno wyglądać załatwianie interesów przez Internet, proszę brać przykład, w 100%pozytywny komentarz. Pozdrawiam !!!

EMILKA210, 04 paź 2011

Opinia

POLECAM wszystko odbyło się szybko i przyjemnie towar jak najbardziej zgodny z opisem z przyjemnością POZYTYW

gines35, 21 wrz 2011

 

Opinia

Witam>) transakcja udana i szybka wysyłka. Wszystko odbyło się bez problemów. Bardzo ładnie wykonana roleta, solidne zaczepy, mam nadzieje ze posłuży na długo. Gorąco polecam wszystkim. Pozdrawiam

ANNA-LIZA, 07 wrz 2011

 

Opinia

Komentarz b. pozytywny. Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa. Paczka super zapakowana, roleta w 100 % taka jak w opisie na stronce. Gorąco polecam. Pozdrawiam.

Asiapv, 29 sie 2011

 

Opinia

PEŁEN PROFESJONALIZM! Roleta zgodna z opisem i ustaleniami, świetny i miły kontakt, jak najbardziej POLECAM

Volatilis , 03 sie 2011


Opinia

110% pozytyw

wsg76, 25 lip 2011

 

Opinia

Jest mi bardzo miło, że mogę wystawić POZYTYWNY komentarz. Szybka przesyłka, a towar jak najbardziej zgodny z opisem, oczywiście serdecznie dziękuję i POLECAM!!!

wiki-2001, 04 lip 2011

 

Opinia

Polecam. Wszystko O.K. Sprzedawca godny polecenia. Szybko, tanio i solidnie. Miło mi było robić u Państwa zakupy. Pozdrowienia.Aurelia40

aurelia40, 28 cze 2011

 

Opinia

REWELACJA!!! Z przyjemnością wystawiam ogromnego POZYTYWA!!!! Transakcja na najwyższym poziomie!!! Towar zgodny z opisem, błyskawiczna przesyłka. Śmiało polecam wszystkim!

Azola, 10 cze 2011


Opinia

Szybko , sprawnie , towar bez najmniejszych zarzutów. Jednym słowem pełen profesjonalizm. Gorąco polecam.

gladys82, 01 cze 2011

 

Opinia

WIELKI POZYTYW! Transakcja super błyskawiczna. GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM

Doones , 17 maj 2011

 

Opinia

Profesjonalne i rzeczowe podejście do transakcji ! Polecam innym w 100% ! Duży pozytyw !!

Zimrael , 13 maj 2011

 

SUPER FIRMA - POLECAM!!!!

 Skorzystałam z tej firmy z polecenia i teraz ja sama z czystym sercem POLECAM!!! Oferują szeroką gamę rolet i żaluzji. Właścicielka - Pani Agnieszka jest bardzo kompetentna i świetnie doradza. Naprawdę warto z nimi współpracować.

Pola, Sopot 19 maj 2011

 

Opinia

SZYBKA DOSTAWA, TOWAR ZGODNY Z OPISEM, SZCZERZE POLECAM!

AgusiaS4, 27 kwi 2011

 

Opinia

Lepiej być nie może. Polecam sprzedawcę.

Tomek2305, 19 kwi 2011

 

Opinia

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka dostawa, towar najwyższej jakości - gorąco polecam tego sprzedawcę! Dziękuję i pozdrawiam!

lady-agata, 17 kwi 2011

 

Opinia

Jestem po prostu zachwycona , jakość ,estetyka wykonania wszystko na 6 z plusem. Mocno polecam!

arczi_ar , 08 kwi 2011

 

Opinia

Rolety z żyłką kupowałam już kolejny raz, pierwszy raz rok temu i działają bez zarzutu. Aktualny zakup równie doskonały :) Sprzedawca zaangażowany, pomocny i sprawny. Transakcja wspaniale przeprowadzona. P O L E C A M

Afrodka, 21 mar 2011

 

Opinia

Wszystko O.K. Solidnie załatwiona, bezproblemowa transakcja. Polecam serdecznie !!!

rafcys1, 14 mar 2011

 

Opinia

Rewelacyjna transakcja, sprawnie, profesjonalnie i w super miłej atmosferze, << MEGA WIELKI POZYTYW> > POLECAM Tego Allegrowicza w 100%!!!!!!!!! Dziękuję i pozdrawiam.

dzidziunia4, 22 lut 2011

 

Opinia

SUPER SPRZEDAWCA. Profesjonalne doradztwo, rolety ekstra, miły kontakt. transakcja bezproblemowo. Jak najbardziej polecam. I jest to dopiero początek moich zakupów u tego sprzedawcy. POLECAM W 100%

Asiawronka, 18 lut 2011

 

Opinia

Wspaniale i pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji. Takiej współpracy życzę wszystkim użytkownikom szybko, sprawnie, profesjonalnie !!!

aleksa_k, 11 lut 2011

 

Opinia

Polecam ! Towar i cena OK. Kontakt ze sprzedającym SUPER ! Wzór dla innych sprzedawców :)

Blejcik, 27 sty 2011

 

Opinia

Bez najmniejszych problemów zdecydowanie P O L E C A M ! ! ! ! ! !

Gwiazdeczka_12, 18 sty 2011

 

Opinia

Wzorcowo przeprowadzona transakcja. Przykład profesjonalizmu i uczciwego podejścia do sprawy. Życzyłabym sobie, aby wszystkie transakcje tak wyglądały. Wzór do naśladowania. Extra wielki pozytyw

Monika-M447, 13 sty 2011

 

Opinia

Mega Super Sprzedawca! Po prostu rewelacja. Tak błyskawicznej przesyłki i tak dobrego kontaktu ze sprzedającym już dawno nie miałam. Rolety są SUPER i na pewno w przyszłości jeszcze skorzystam z aukcji tego allegrowicza. Tak trzymać! Pozdrawiam :)

Asiunia42, 09 sty 2011

 

Opinia

Bardzo udana i bezproblemowa transakcja. Dziękuję i pozdrawiam!!!

Mori111, 29 gru 2010

 

Opinia

Wszystko w jak najlepszym porządku, towar zgodny z opisem, dostarczony na czas, miły kontakt. Wszystko OK !!!!. Więcej takich ludzi :)

Kukiz, 23 gru 2010

 

Opinia

Serdecznie dziękuje za udaną transakcję ! Bardzo miły kontakt, same konkrety i wysoka odpowiedzialność, gorąco polecam !!!

CZYTAJ_MAILE, 18 gru 2010

 

Opinia

Super kontakt, rolety dobrze śmigają, montaż dziecinnie prosty nawet dla laików.

Mawu, 12 gru 2010

 

Opinia

REWELACJA, JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z USŁUG FIRMY OMEGA, TO MÓJ KOLEJNY ZAKUP, BĘDĘ DO WAS WRACAĆ I POLECAC INNYM - WSZYSTKO SOLIDNIE, PROFESJONALNIE I SZYBKO - SERDECZNE PODZIEKOWANIA.

ola-jola-ola, 30 lis 2010

 

Opinia

Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, błyskawiczna realizacja zamówienia i przesyłka, bardzo dobry kontakt z klientem, polecam wszystkim i pozdrawiam

Krzekrzu, 26 lis 2010

 

Opinia

Bardzo uczciwy i godny zaufania Allegrowicz. Transakcja przeprowadzona w sposób wzorowy !!! Bardzo błyskawicznie ! Polecam każdemu tego allegrowicza bo robienie z nim interesów to naprawdę czysta przyjemność! Należy mu się SUPER EXTRA POZYTYW

Publik, 16 lis 2010

 

Opinia

Towar zgodny z opisem, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, wzorowy kontakt ze Sprzedającym. W 100% polecam!

megi123, 29 paź 2010

 

Opinia

Doskonały kontakt. Bezproblemowa finalizacja transakcji. Miło, szybko i sprawnie. Towar najwyższej jakości, w 100% zgodny z opisem. Pozdrawiam i GORĄCO POLECAM !!!

adis241 , 21 paź 2010

 

Opinia

POLECAM BARDZO GORĄCO !!!! Wszystko super!!! Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za bardzo udaną transakcję

magdalena_ba, 10 paź 2010

 

Opinia

jednym słowem PERFEKT

childofneptun, 07 paź 2010

 

Opinia

Super pozytyw dla Super Kontrahenta. Z czystym sumieniem polecam innym interesy, na pewno się nie zawiedziecie. Ukłon za poważne podejście do giełdy internetowej. Dziękuję, pozdrawiam i życzę wielu udanych transakcji!

Sylwiawiselka, 04 paź 2010

 

Opinia

Super rolety. Wszystko profesjonalnie zapakowane i dostarczone. Bardzo miły kontakt. Polecam

docent_2006, 25 wrz 2010

 

Opinia

REWELACJA!!! Wzorowy Kontrahent - bardzo dobry kontakt, słowny. Roletki również rewelacyjne - starannie wykonane, dopracowane wszystkie szczegóły. POLECAM!!!

agata510c, 22 wrz 2010

 

Opinia

Wszystko w najlepszym porządku. Szybko, sprawnie, elegancko, zgodnie z opisem. Polecam!!

Polanlant, 14 wrz 2010

 

Opinia

rolety rewelacja. Montaż niezwykle prosty wg instrukcji na stronie aukcji. Dostawa szybka!!! Towar zgodny z zamówieniem. Wcześniej błyskawicznie dostarczone próbki. System żyłek praktyczny. Koszt dostawy rozsądny. Sprzedawca godny polecenia!!!

Mrs_Bloom, 10 wrz 2010

 

Opinia

Pełna satysfakcja!! Miła i rzeczowa obsługa. Wspaniały kontakt .Dbałość o klienta. POLECAM!!!!!!

_Anulka_50, 08 wrz 2010

 

Opinia

Wszystko O.K. Solidnie załatwiona, bezproblemowa transakcja. Polecam serdecznie !!!

rafcys1, 28 sie 2010

 

Opinia

Rolety są świetnie wykonane. Towar zgodny z opisem, naprawdę miły i cierpliwy kontakt oraz szybka przesyłka. To wszystko składa się na wielki pozytyw i podziękowania za wspaniałą transakcję.

Macioo, 26 sie 2010

 

Opinia

MEGA POZYTYW !!! Zakupy u Tego sprzedawcy to sama przyjemność. Dziękuję za miłą i ekspresową transakcję, serdecznie pozdrawiam i gorąco POLECAM !!!

baska1974, 13 sie 2010

 

Opinia

Dziękujemy i polecamy. Towar zgodny z opisem dobry kontakt ze sprzedającym. Polecamy!!!POZYTYW!!!

Oolukasoo, 05 sie 2010

 

Opinia

POLECAM! !!!.PEŁEN PROFESJONALIZM.

zibi46_2006, 28 lip 2010

 

Opinia

wszystko jak w najlepszym porządku, miły kontakt mailowy jak i telefoniczny, towar zgodny z opisem, polecam. Dziękuję i pozdrawiam!!!!

kisi24, 24 lip 2010

 

Opinia

Ekspresowa wysyłka, profesjonalna obsługa, towar rewelacyjnie zabezpieczony przed ewentualnymi uszkodzeniami w czasie transportu, rolety dobrze wykonane. DUŻY POZYTYW!! Oczywiście polecam sprzedawcę i towar.

Waasp, 17 lip 2010

 

Opinia

Błyskawiczna realizacja i przesyłka pomimo długiego weekendu. Szybki kontakt mail podczas zamówienia. Cena nie do pobicia. POLECAM!

ar11ra, 13 lip 2010

 

Opinia

=P=O=Z=Y=T=Y=W= Transakcja przeprowadzona szybko, konkretnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt. Dziękuje i pozdrawiam.

a1marian, 26 cze 2010

 

Opinia

Wszystko w należytym porządku! Gorąco polecamy tego allegrowicza! Na pewno nikogo nie zawiedzie! Pozdrawiamy serdecznie

Konzator, 18 cze 2010

 

Opinia

Gorąco polecam!!!!!!!!!!! Wszystko zgodne z zamówieniem: od materiału po wykonanie.Super kontakt i szybka wysyłka.Tak trzymać-pozdrawiam-zadowolony drummer-d1.

drummer-d1, 22 maj 2010

 

Opinia

bardzo dobry kontakt e-mail, telefoniczny i udana transakcja świetny sprzedawca!!

rafalewa1981, 11 maj 2010

 

Opinia

Ekspresowa wysyłka, profesjonalna obsługa, towar rewelacyjnie zabezpieczony przed ewentualnymi uszkodzeniami w czasie transportu, rolety dobrze wykonane. DUŻY POZYTYW!!

skorpion_ko, 16 kwi 2010

 

Opinia

Bardzo profesjonalne podejście do sprzedaży i klienta. Z przyjemnością wystawiam ocenę pozytywną.

matryca5, 14 kwi 2010

 

Opinia

+Świetny sprzedawca!!+ Szybka przesyłka, 100% pewności...+ POLECAM!

bogdii58, 05 kwi 2010

 

Opinia

Gorąco polecam Sprzedawcę. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie,sama przyjemność - tak powinno wyglądać załatwianie interesów przez internet, wzór do naśladowania, WIELKI POZYTYW !!!

skudi78, 02 kwi 2010

 

Opinia

SOLIDNY i UCZCIWY SPRZEDAWCA, MEGA POZYTYW. EKSPRESOWA PRZESYŁKA, DOSKONAŁY KONTAKT MAILOWY, aż MIŁO WSPÓŁPRACOWAĆ Z TAKA OSOBĄ. GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM ALLEGROWICZOM!!!!! PROFESJONALIZM na całej linii!!!

agaigrzes11, 25 mar 2010

 

Opinia

Polecam Gorąco polecam - wszystko OK . Następny zakup na pewno u Was :)

rafpol5, 04 mar 2010

 

Opinia

Świetnie przeprowadzona transakcja. Towar wykonany solidnie, jak najbardziej zgodny z ofertą. Bardzo miła i fachowa obsługa. Realizacja zamówienia i wysyłka błyskawicznie. Z czystym sumieniem po raz kolejny polecam i serdecznie pozdrawiam :)

k_misiek, 21 lut 2010

 

Opinia

Bardzo dobry i szybki kontakt. Całkowicie profesjonalne podejście do klienta. Polecam wszystkim tego kontrahenta - godny zaufania.

Jola-LK, 16 lut 2010

 

Opinia

POLECAM!! Wszystkim życzę współpracy z takimi profesjonalistami. Bardzo miły i szybki kontakt. WIELKI POZYTYW!!!:))

a_g_al, 04 lut 2010

 

Opinia

Bardzo wiarygodna osoba transakcja przebiegła bez problemów, bardzo szybko. Jest mi NIEZMIERNIE MIŁO WYSTAWIC TAKI POZYTYWNY KOMENTARZ, ----ESENCJA SOLIDNOŚCI I WZOROWE PARTNERSTWO W AUKCJI, KOMUNIKATYWNOŚĆ NAJWYŻSZEGO FORMATU

EJESKA, 19 sty 2010

 

Opinia

Towar zgodny z opisem i korzystna cena a czas dostawy rewelacyjnie krótki.

REHABILION, 08 sty 2010

 

Opinia

Zdecydowanie polecam sprzedawcę! bardzo miły kontakt i profesjonalna obsługa, szybka i sprawna wysyłka, żadnych problemów, zakup u tego allegrowicza to sama przyjemność. dziękuję i pozdrawiam

grzesie3, 20 gru 2009


Opinia

Pełen pozytyw. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawca. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.

Arletta-A4, 13 gru 2009

 

Opinia

Błyskawiczna realizacja zamówienia! Dobry kontakt! Fachowo zapakowana paczka! Towar dobrej jakości! SAME PLUSY POLECAM WSZYSTKIM BO NA PRAWDE WARTO!

uk-shop1, 05 gru 2009

 

Opinia

*-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-. M-E-G-A___P-O-Z-Y-T-Y-W .-*'`'*-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-., Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie :)!!! SERDECZNIE POLECAM I ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO WSPÓŁPRACY Z TYM SPRZEDAJĄCYM. *-. _,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*

Laspatas, 01 gru 2009

 

Opinia

Polecam szybko sprawnie bezproblemowo miły kontakt zero problemów allegrowicz godny polecenia zasłużony pozytyw

Rafallepa, 28 lis 2009

 

Opinia

Rolety gumowe - super sprawa rzeczywiście nie przebijają w ogóle światła-polecam dla tych co śpią w dzień:) Rada nie trzeba tak dokładnie mierzyć rolet co do mm -mam kilka rolet ciut za szerokich przez co ciężko "chodzą". Ogółem pozytyw

mikimouse123, 19 lis 2009

 

Opinia

Oczywiście pozytyw. Towar bardzo dobrej jakości, bardzo dobrze wykonany. Nic tylko posiadać więcej okien :-)

Shirlack, 11 lis 2009

 

Opinia

Szybka i owocna współpraca. Wszystko jak najbardziej OK OK OK. Bardzo dobry kontakt. Polecam wszystkim allegrowiczom. BARDZO DZIĘKUJĘ,PRZEPRASZAM ZA ZAMIESZANIE I SERDECZNIE POZDRAWIAM!!!

marti00000, 05 lis 2009

 

Opinia

SZYBKOŚĆ TRANSAKCJI: Szybko JAKOŚĆ TOWARU: Bardzo Dobra .KONTAKT: Dobry mailowy. OGÓŁEM: Wszystko w należytym porządku. Towar w 100% z opisem w świetnej cenie. Polecam WSZYSTKIM! Naprawdę warto :)))))

mariush_ss, 28 paź 2009


Opinia

Szybka wysyłka, bardzo profesjonalna pomoc mailowa, jakość ok. Transakcja przeprowadzona wzorowo. POLECAM!!!

Ulabanana, 18 paź 2009

 

Opinia

Allegrowicz z profesjonalnym podejściem do aukcji. Transakcja w jak najlepszym porządku szybko, sprawnie i fachowo bez najmniejszych zastrzeżeń **** SUPER ALLEGROWICZ **** ===P===O===L===E===C===A===M===

Jaworbog, 09 paź 2009

 

Opinia

WIEEEELKI POZYTYW !!!! Imponująco błyskawiczna wysyłka - bardzo dobry kontakt - jednym słowem i d e a l n i e !!! Na 100% P-o-L-e-C-a-M !!! Dziękuję za udaną transakcję.

Jakowski, 29 wrz 2009


Opinia

Kolejny w pełni zasłużony pozytyw !! . Bardzo dobry kontakt. Transakcje z takim kontrahentem to czysta przyjemność :)) Gorąco polecam!!!

GOSIAADA, 25 wrz 2009

 

Opinia

Wielki pozytyw. Kolejny raz korzystam z usług Sprzedawcy: zawsze bardzo szybki i profesjonalny kontakt mailowy, szybka wysyłka, wszelkie wątpliwości można bez problemu wyjaśnić telefonicznie. Rolety działają bardzo dobrze + super zaciemnienie.

le-ar, 19 wrz 2009

 

Opinia

Szybka realizacja. Towar świetnie zapakowany. Bardzo ładnie wykonane rolety oraz banalne w montażu. Pozdrawiam i zdecydowanie POLECAM!

Xkeram, 11 wrz 2009


Opinia

Wielki pozytyw dla allegrowicza, wszystko zgodnie z opisem w aukcji. Rolety solidnie wykonane jakość materiałów bardzo dobra. POLECAM !!!!!!!!!!!!!!.

KOTOR1962, 05 wrz 2009


Opinia

Bardzo profesjonalne podejście, szybka obsługa, towar w 100% zgodny z zamówionym.

konrad_1985, 25 sie 2009

 

Opinia

Dobrej jakości materiał, dokładne wykonanie. Rolety super. Naprawdę POLECAM:)

justa-g, 20 sie 2009

 

Opinia

Rolety prezentują się świetnie. Dziękuję. Polecam.

Yanl_ya , 16 sie 2009


Opinia

Przemiły kontakt, krótki czas realizacji i solidne wykonanie!!! :)))Super zakupy!!! Polecam i dziękuję!!

bajdel5, 07 sie 2009

 

Opinia

Świetny kontakt, czas realizacji i wykonanie!!! :))) Za tą cenę.... po prostu super zakupy!!! Polecam i dziekuję!!

black_mamba7, 05 sie 2009

 

Opinia

Jak najbardziej pozytywny komentarz, sprzedawca godny zaufania, polecam wszystkim, przesyłka błyskawiczna, towar zgodny z opisem w 100 %. Pozdrawiam

benia_0104, 27 lip 2009

 

Opinia

Rolety super, b szybka realizacja zamówienia i swietny kontakt. Fachowo w każdym calu. Poolecam

ewina1, 18 lip 2009

 

Opinia

Przed zamówieniem dostałam pocztą próbki materiałów - super, Wszystko ok, rolety docięte tak jak w zamówieniu, polecam

danusia14, 10 lip 2009

 

Opinia

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, szybka wysyłka i super kontakt - PEŁEN POZYTYW!!! GORĄCO POLECAM!!!!

Kowalbd, 08 lip 2009

 

Opinia

<<< P O L E C A M >>> Szybko, konkretnie i bez problemów.Polecam i gorąco pozdrawiam tego Allegrowicza!<<< P O L E C A M >>>

aurelia40, 01 lip 2009


Opinia

Profesjonalne podejście do Klienta. Roleta bardzo ładna. Produkt wysokiej jakości. Szybka przesyłka. POLECAM!!!

marta_n, 27 cze 2009

 

Opinia

Transakcja na najwyższym poziomie, świetny kontakt, partnerska współpraca, profesjonalna obsługa. Oferowany towar rewelacyjny. Jednym słowem - EKSTRA POZYTYWNIE !!! GORĄCO I SZCZERZE POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ !!!!!!!!MEGA POZYTYW!!!!!!!!!

uKasiB, 25 cze 2009

 

Opinia

Pełne profesjonalizmu podejście do zawierania transakcji w Allegro. Bardzo dobry i miły kontakt. GORĄCO POLECAM TEGO ALLEGROWICZA

Doorota22, 23 cze 2009

 

Opinia

Super kontakt ze sprzedawcą, expresowa dostawa!! Sprzedawca godny polecenia. GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SDZ2, 19 cze 2009

 

Opinia

Idealny przebieg zakupu 100 % zadowolenia !!!!!

Konzator, 03 cze 2009

 

Opinia

Świetny produkt! szybka dostawa! Prawdziwy pozytyw i baaardzo atrakcyjna cena!

kmisiek80, 31 maj 2009

 

Opinia

Profesjonalne podejście do klient , szybka realizacja i pomoc w dokonaniu zamówienia , bardzo prosty montaż rolet . polecam!!!

Muchagti, 29 maj 2009

 

Opinia

Wszystko w jak najlepszym porządku, błyskawiczna finalizacja, konkretny i miły kontakt. Dziękuję za udana transakcje i oczywiście SERDECZNIE POLECAM !

MarGrzywka, 25 maj 2009


Opinia

Mega Wielki Pozytyw. Przesyłka Błyskawiczna. A same rolety są idealne. Polecam wszystkim. Na pewno jeszcze skorzystam z usług Firmy i będę Polecał ją wszystkim. Pozdrawiam !!!!!!!!

Orestmen, 22 maj 2009

Opinia

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna finalizacja transakcji. Polecam współpracę z tym allegrowiczem !!

arga_ryba, 21 maj 2009

 

Opinia

WIELKI POZYTYW!!! Towar najwyższej jakości, bardzo starannie wykonany, prosty montaż, przemiły i cierpliwy Sprzedający, natychmiastowa wysyłka! DZIĘKUJĘ I POLECAM WSZYSTKIM TEGO ALLEGROWICZA :) !!!

Frauhelga, 17 maj 2009

 

Opinia

MEGA POZYTYW. Kolejny już raz zakupuję od tego Allegrowicza i jest on godny zaufania. Wszystko OK. Transakcja przeprowadzona szybko i profesjonalnie. Wszystkim polecam tego Allegrowicza!!!

Arko7, 13 maj 2009

 

Opinia

Gorąco polecam tego allegrowicza. Towar jak i kontakt super . 100% pozytyw

Piotrekbie, 07 maj 2009

 

Opinia

Wspaniała, miła i szybka obsługa. Towar nienagannie wykonany. Duzy pozytyw.

Bbuuttii, 06 maj 2009

 

Opinia

Serdecznie polecam - transakcja bardzo udana, szybka, sprawna!!

Rennie2005, 28 kwi 2009


Opinia

Kolejny Mój zakup u tego Allegrowicza zakończony ze 100 % powodzeniem. Szybko, sprawnie i zgodnie z opisem.

* P * O * L * E * C * A * M *

jennifer_if, 26 kwi 2009

 

Opinia

Świetny kontakt, super szybka realizacja i przesyłka, bardzo ładne roletki !!! Ten Allegrowicz został mi polecony przez znajomych, teraz ja polecam wszystkim!!! Wielki Pozytyw!

Dafne04, 23 kwi 2009

 

Opinia

Wszystko OK, żadnych problemów. TOWAR WYSŁANY EKSPRESOWO I ZAPAKOWANY W ODPOWIEDNI SPOSÓB *** Bartserwis poleca *** ### !!! zdecydowanie POZYTYW !!! ###

Bartserwis, 13 kwi 2009

 

Opinia

Esencja solidności i rzetelności! Natychmiastowy i miły kontakt! Oferta zgodna z opisem! Błyskawiczna przesyłka! Rolety są świetnej jakości! Wykonanie idealne! 100% gwarancji na udane zakupy!!!

Camillle, 09 kwi 2009

 

Opinia

Rolety super: bardzo dobra jakość za rewelacyjną cenę. Solidne wykonanie. Ekspresowa realizacja zamówienia. Bezproblemowa transakcja. Bardzo miły kontakt. Profesjonalne podejście. BRAWO! Na pewno jeszcze skorzystam! Polecam serdecznie!!!

Malena-B, 30 mar 2009

 

Opinia

Wyjątkowo dobra współpraca z tym kontrahentem. Doskonały kontakt e-mailowy. Naprawdę i szczerze polecam!!!

adamkos1, 25 mar 2009

 

Opinia

Rolety świetne! Pełen profesjonalizm - dobry kontakt, szybka przesyłka i miła obsługa. POLECAM

-tura-, 15 mar 2009

 

Opinia

SUPER SPRZEDAWCA!!!! KUPUJCIE BEZ OBAW!!!!!! WSZYSTKO JAK NALEŻY - kontakt bezproblemowy, bardzo dokładnie zapakowany towar, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, Firma traktuje klienta z szacunkiem i w razie problemów podają pomocną dłoń.

ELI1313 , 13 mar 2009

 

Opinia

Polecam bardzo serdecznie. Z wielką cierpliwością udzielono mi odpowiedzi na milion pytań. Towar przesłany bardzo szybko i wszystko jest super!

Szycmanik, 08 mar 2009

 

Opinia

Rewelacyjny kontakt, pełen profesjonalizm oraz nastawienie firmy frontem do klienta. Ekspresowa przesyłka i genialna obsługa. Ponadto towar jest super jakości, w takiej cenie ciężko znaleźć tak dobrą jakość. Ogromnie polecam !*!*!*!*!*!*

Ygryseq , 26 lut 2009

 

Opinia

Towar zgodny w 100% z opisem, wyczerpująca informacja na temat sprzedawanego sprzętu, błyskawiczna przesyłką. Zdecydowanie polecam Tego sprzedawcę !!!!!!!!!!

ALEJAJA5, 17 lut 2009

 

Opinia

Bardzo profesjonalna transakcja. Kontrahent godny pełnego zaufania. Z radością wystawiam OGROMNY POZYTYW ... SERDECZNIE POLECAM

Jakowski, 13 lut 2009

 

Opinia

Rolety bardzo ładne, solidnie wykonane, dobrej jakości i łatwe w montażu. Wysyłka szybka, całkiem dobrze zapakowana, znakomity kontakt, przychylny sprzedawca-POLECAM-SUPER SPRZEDAWCA!!

awena-73, 22 sty 2009


Opinia

Bardzo szybka i miła transakcja, przemiły kontakt i fachowa pomoc, wszystko zgodne z ofertą i zamówieniem. Serdecznie polecam transakcje z tym Allegrowiczem!

grazka1978, 19 sty 2009

 

Opinia

Transakcja przeprowadzona wzorowo. Super kontakt, błyskawiczna przesyłka, jakość pierwsza klasa. Takie transakcje to czysta przyjemność. Dziękuję i !!!POLECAM!!!

pt_asiek, 11 sty 2009


Opinia

Wszystko w najlepszym porządku, rewelacyjna współpraca, doskonały kontakt. Zdecydowanie polecam!

nika023 , 10 sty 2009

 

Opinia

Super Sprzedający!! Ekspresowa wysyłka, bardzo dobry i sympatyczny kontakt. Towar bez zarzutu. Bardzo gorąco POLECAM!!

bejbii788, 19 gru 2008

 

Opinia

Wszystko ok, towar zgodny z opisem i szybka realizacja. Dziękuję i pozdrawiam!

matrix_5, 15 gru 2008

 

Opinia

Zadajesz sobie pytanie - Kim jest solidny kontrahent, pewny licytujący, odpowiedzialny i poważny użytkownik serwisu Allegro? Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie - OTO ON! Jeśli miałbym w ofercie złote medale - to jeden dla tej osoby!

_MONTHEROS_ , 11 gru 2008

 

Opinia

BARDZO MILY KONTAKT I SZYBKA PRZESYLKA ,SERDECZNIE POLECAM

zgredzik50, 03 gru 2008

 

Opinia

Wszystko SUPER !!!!!! Polecam !!!!!

anetaj13, 28 lis 2008

 

Opinia

Udana transakcja!! Dobry kontakt!! Ekspresowa przesyłka!! Dla zainteresowanych towar pierwsza klasa!! Sprzedawca godny polecenia!! 100% POZYTYW

cichykat24, 23 lis 2008

 

Opinia

POLECAM !!! Świetny kontakt. Bardzo dobra jakość materiałów i dokładność wykonania. Szybki i łatwy montaż, no i oczywiście konkurencyjne ceny !

Lukimleko, 21 lis 2008

 

Opinia

Jak najbardziej polecam, szybka wysyłka, bardzo fajne kolory - wyglądają lepiej na żywo niż na monitorze.. Jestem bardzo zadowolona z zakupu rolet i każdemu je tez polecam. Pozdrawiam i dziękuję.

Elvi88, 19 lis 2008

 

Opinia

Wyczerpujące informacje na temat towaru, rolety zgodne z zamówieniem, żadnych pomyłek, pełen profesjonalizm. Towar dobrej jakości. POLECAM!

Annka1974, 12 lis 2008

 

Opinia

Transakcja na 6+ ! Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt. Konkretny i rzetelny Sprzedający! Polecam

Jacek8848, 04 lis 2008

 

Opinia

Wszystko O.K. Szybko i Sprawnie !!! Kontaktowy i Rzetelny Allegrowicz !!! Przemiły i Sympatyczny Kontakt przez Maila!!! Tak powinno być zawsze !!! P.O.L.E.C.A.M. bo naprawdę W.A.R.T.O. !!! w 100% Pozytyw Pozdrawiam

Marteczka_2, 30 paź 2008


Opinia

Z ogromna przyjemnością wystawiam POZYTYWA!!!! Wszystko sprawnie, milo i przyjemnie!!! Transakcja wzorowa, bez jakichkolwiek zastrzeżeń!!! Życzę wszystkim tak świetnej współpracy!! *GORACO* *POLECAM*, dziękuję i pozdrawiam !

Araszaras, 24 paź 2008


Opinia

Transakcja bardzo udana. Profesjonalny kontakt oraz bardzo dobra jakość towaru (rolety). Dobrze zapakowany i szybko przysłany zakupiony przedmiot. Polecam w całej pełni!

esteras1, 19 paź 2008

 

Opinia

Bardzo ładne rolety ... super wykonanie, miły kontakt emailowi, błyskawiczna przesyłka ... polecam gorąco i pozdrawiam kontrahenta

Xxmarioxx, 10 paź 2008

 

Opinia

PROFESJONALIZM na każdej płaszczyźnie działalności. Serdecznie dziękuję. GORĄCO POLECAM.

Jacek8848, 27 wrz 2008

 

Opinia

Polecam tego sprzedawcę bardzo gorąco! Przesyłka ekspresowa, wszystko odbyło się w ciągu tygodnia. Bardzo profesjonalnie, w tubę zapakowana roleta. Naprawdę Super Sprzedawca\

darose2, 19 wrz 2008

 

Opinia

.T..R..A..N..S..A..K..C..J..A....P..R..Z..E..P..R..O..W..A..D..Z..O..N..A....B..E.Z......Z..A..R..Z..U..T..U............ . ...........................S..O..L..I..D..N..Y.......P..A..R..T..N..E..R.......W......I..N..T..E..R..E..S..A..C..H..

marta452, 06 wrz 2008

 

Opinia

Wszystko OK. Bardzo dobry partner do interesów, znakomity kontakt Transakcja szybka, sprawna i bezproblemowa. Polecam wszystkim. BARDZO RZETELNY SPRZEDAJĄCY. CAŁA TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA W BARDZO MIŁEJ ATMOSFERZE. POLECAM W 100%

lukaszjg2, 29 sie 2008

 

Opinia

WSPANIAŁY SPRZEDAWCA!!!!!!!!!!!!KUPOWANIE U NIEGO TO PRZYJEMNOŚĆ,KONTAKT NATYCHMIASTOWY I DOSTAWA BARDZO SZYBKO!!!ŻADNYCH PROBLEMÓW I KŁOPOTÓW!!!NAPRAWDE GORĄĄĄĄĄĄĄĄCO POLECAM:):):):):)

ewa239 , 25 sie 2008

 

Opinia

~~MEGA POZYTYW~~Profesjonalnie, błyskawicznie, miło i sympatycznie~~Serdecznie polecam i zachęcam wszystkich do współpracy z tym allegrowiczem~~

rubin900, 20 sie 2008


Opinia

Witam! Wszystko w porządku, szybko, sprawnie - bez zarzutu. Z czystym sercem pozytywny komentarz, oby więcej takich sprzedawców - życzę Allegro, Wam i sobie. Pozdrawiam i dziękuję!

Deebteer, 29 lip 2008


Opinia

JESTEM BAAARDZO ZADOWOLONY Z OBSŁUGI ORAZ REALIZACJI Zamówienia-WSZYSTKO CIERPLIWIE WYTŁMACZONE I REALIZACJA ZGODNA Z Zamówieniem-DO TEGO STOPNIA JESTEM ZADOWOLONY że Zamówię JESZCZE W TEJ FIRMIE-NA BANK

Ktaras, 17 lip 2008

 

Opinia

Bardzo miły kontakt, super współpraca, udana transakcja, prawdziwy SUPER SPRZEDAJĄCY! Dziękuje za miłą współpracę i polecam innym jako doskonałego partnera w interesach,.-*'`'*-.,_,.-*'`'*-.,_,.-*

avon_kasia, 04 lip 2008


Opinia

Wszystko zgodnie z opisem na aukcji, wymiary pasują idealnie, kolor również, szybka dostawa, SERDECZNIE POLECAM INNYM ALLEGROWICZOM!!!

999bialy, 27 cze 2008

 

Opinia

Zdecydowanie polecam sprzedającego. Pełen profesjonalizm. Super kontakt. Wzorowa dbałość o klienta. Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Dziękuje i pozdrawiam.

Andryou_2, 20 cze 2008

 

Opinia

SUPER SPRZEDAWCA-jak sama nazwa mówi-wszystko w najlepszej jakości. Profesjonalne doradztwo, bardzo dobry kontakt mailowy, szybka wysyłka i świetne rolety. Dziękuję bardzo.

Agnieszkasny, 16 cze 2008

 

Opinia

Pełna satysfakcja, 110% normy! Gorąco polecam - świetna jakość towaru, dobry kontakt, profesjonalne podejście do klienta i zamówienia.. Życzyłbym sobie i innym tylko takich kontrahentów.

WolfMK, 11 cze 2008


Opinia

@ MEGA WIELKI POZYTYW @ TRANSAKCJA PRZEPROWADZONA SZYBKO, PROFESJONALNIE I MIŁO @ POLECAM WSZYSTKIM GORĄCO @ POZDRAWIAM @

nutka69, 27 maj 2008


Opinia

Niezawodna firma ,fachowa pomoc i obsługa, miły kontakt. Zakupy w tej firmie to czysta przyjemność. POZDRAWIAM I POLECAM W 100%

Mariusz-popi, 17 maj 2008

 

Opinia

Bardzo polecam. Rolety bardzo dobrze wykonane, wszystko dopasowane idealnie, super kontakt ze sprzedawcą oraz doskonałe doradztwo techniczne. Polecam.

Robnowk, 14 maj 2008

 

Opinia

Towar zgodny z opisem, bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry i bardzo miły kontakt e-mail. Towar zapakowany bezpiecznie. Szczerze polecam i pozdrawiam:)

MALKONI, 06 maj 2008

 

Opinia

Z tym użytkownikiem transakcja, To bardzo szybka akcja, To profesjonalizmu szczyt. Ten user na Allegro ma byt, Bo załatwia sprawy gładko i niesamowicie szybko. Paczka poszła w minut pięć. Aż na dalsze transakcje z nim się ma chęć :-)

marcina_1, 29 kwi 2008

 

Opinia

Rewelacyjna FIRMA. Przemiła obsługa i perfekcyjne wykonanie. Jest wiele takich firm, ale tą polecam najbardziej. Będziecie usatysfakcjonowani w 100%. Pozdrawiam!

Wioletta316, 22 kwi 2008


Opinia

Serdecznie dziękuję za bardzo miłą, profesjonalną, szybką - wyjątkowo udaną transakcję. Sobie i innym życzę tylko takich wspaniałych Allegrowiczów. Takie interesy to sama przyjemność! PZDR

Grzetab , 13 kwi 2008

 

Opinia

SUPER FIRMA !!!. Pełny profesjonalizm, przez cały czas monitorują transakcję i pytają czy wszystko OK. Wysyłka super expressowa. Wykonanie rolet perfekcyjne - aż po najmniejszy detal. Gorąco polecam !!!

gaf123, 09 kwi 2008

 

Opinia

Szybka przesyłka, świetny kontakt, przesyłka solidnie zapakowana. Rolety bardzo ładne i proste w montażu. Polecam! Dziękuję i pozdrawiam.

Pyzeczka, 30 mar 2008

 

Opinia

Bardzo miły kontakt e-mail. Ekspresowa wysyłka. Wszystko SUPER!!!!POLECAM!!!!

Ediko1, 18 mar 2008

 

Opinia

BARDZO POLECAM!!!! Doskonały kontakt, szybka realizacja, rolety przepiękne... Nie bez powodu jest to "super sprzedawca". Pozdrawiam.

M_A_G_D_A_M, 05 mar 2008

 

Opinia

Rolety są estetyczne i funkcjonalne, kolory wspaniałe. Szybciutka dostawa zgodnie z zamówieniem i ofertą. Bardzo dobry kontakt, niezwykle sympatycznie oraz szybko przyjęte i realizowane zamówienie. POLECAM.

Pilecka, 28 lut 2008

 

Opinia

Bardzo ale to bardzo wszystkim polecam!!! Szybka przesyłka, 100% satysfakcji, 100% zadowolenia i 100% pozytywny komentarz za roletki. Dziękuje za udaną transakcję i pozdrawiam...

falko111982, 15 lut 2008

 

Opinia

Pozytyw w 100%!!!! Naprawdę świetny sprzedawca! Bardzo dobry kontakt (nawet w niedziele),szybka realizacja zamówienia, rolety super, kolor idealnie jak na zdjęciu, po prostu bomba!!! Polecam i zachęcam do zakupów u tego sprzedawcy!!!!

gonia881, 01 lut 2008

 

Opinia

CAŁKOWITY PROFESJONALIZM,ROLETY 100%-POLECAM BO WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
siostra1133, 29 sty 2008

 

Opinia

bardzo miła współpraca rolety bez zarzutu nawet kolor nie odbiega do tego co jest pokazane. Bardzo szybka przesyłka DUUUŻY POZYTYW

dusia48-1, 16 sty 2008

 

Opinia

Pozytyw to mało powiedziane!!!Rolety super, montaż prościuteńki, jakość pierwsza klasa, sprzedająca zaangażowana w 100%, kontakt rewelacyjny. Pozdrawiam i bardzo dziękuję.

pegaz92, 07 sty 2008

 

Opinia

jak by było można 10 pozytywów naraz to bym się nie zawahał!! PORZĄDNA FIRMA!!! POLECAM!!

zbyszekw222, 28 gru 2007

 

Opinia

Wszystkim gorąco polecam, zachęcam do zakupu bez żadnych obaw. Fachowa obsługa. Myślę, ze każdy będzie zadowolony tak jak ja. Dziękuję za miły kontakt. Z przyjemnością dokonałam zakupu u tak miłych sprzedawców i na pewno na ty nie poprzestanę. Pozdrawiam

Monica_Sz, 19 gru 2007

 

Opinia

Naprawdę godne polecenia. Świetny bieżący kontakt, wielka cierpliwość do klienta, szybka przesyłka w 100 % zgodna z zamówieniem. Dziękuję :-)

Atjp, 07 gru 2007


Opinia

100% pozytywny, super obsługa, super kontakt, super szybka wysyłka no i super towar. Polecam jak najbardziej tego Allegrowicza

Karinaw, 28 lis 2007


Opinia

"Z ogromną przyjemnością wystawiam POZYTYWA!!!! Wszystko super sprawnie!!! Transakcja wzorowa, bez jakichkolwiek zastrzeżeń!!! Życzę wszystkim tak świetnej współpracy!! " WIELKI POZYTYW!!!

skopek_3, 15 lis 2007


Opinia

TRANSAKCJA WZOROWA!! Rolety wyglądają fantastycznie, są najwyższej jakości i mają doskonałe rozwiązania w montażu i użytkowaniu. Towar świetnie zabezpieczony do transportu! Dziękuję za przemiłą, fachową obsługę. *P*O*L*E*C*A*M*

Gerda_ra, 06 lis 2007

 

Opinia

Brak mi słów dla określenia kultury i profesjonalizmu w załatwieniu interesu z Tym allegrowiczem, przesympatyczny kontrahent wiec tylko napisze że GORĄCO POLECAM !!!!!!!

InterPC_2006, 27 paź 2007

 

Opinia

Duuuuuuży pozytyw ,jestem szalenie miło zaskoczona tak wspaniałą współpracą polecam każdemu..... naprawdę warto ..... wielkie dzięki POZDRAWIAM

anetaw21 , 15 paź 2007

 

Opinia

ROLETY EKSTRA/SUPER,DOSKONAŁA JAKOŚĆ,BARDZO UCZCIWA (NISKA) CENA,WSPANIAŁY KONTAKT,BŁYSKAWICZNA PRZESYŁKA.TYLKO TACY SPRZEDAWCY POWINNI BYĆ NA ALLEGRO.SERDECZNIE POLECAM.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALEJAJA5 , 03 paź 2007

 

Opinia

Polecam serdecznie, ja jestem zachwycony profesjonalnym podejściem do sprawy, idealnym kontaktem i precyzją pod każdym względem ROLETY CUDNE zapewne jeszcze skorzystam z Państwa usług:))pozdrawiam

DarKo06, 28 wrz 2007

 

Opinia

Z przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz ! Sprawna transakcja w bardzo miłej atmosferze. Niewiarygodnie uczciwy allegrowicz. Pozdrawiam :-) Polecam wszystkim serdecznie !!!

polcia22, 17 wrz 2007

 

Opinia

Szczerze polecam pod każdym względem. Nie często się zdarza tak profesjonalne podejście do klienta. Długo by wymieniać, dodam tylko że przemiła obsługa i świetny kontakt. Wrócę tu z pewnością na przyszłość. Czego i innym życzę :-)

sofcik_S, 03 wrz 2007

 

Opinia

Bardzo dziękuję. Rolety doszły bardzo szybko, aż się nie spodziewałam:-) Produkt super. Montaż rzeczywiście prosty. Poza tym przemiły kontakt ze sprzedającym, który sumiennie i cierpliwe tłumaczył. Pełen profesjonalizm. Polecam gorąco!!!!

Madzentar, 29 sie 2007

 

Opinia

Towar świetny, bardzo miły i rzetelny kontakt mail-owy, podczas odbioru osobistego bardzo miłe podejście do klienta-SZCZERZE POLECAM WSZYSTKIM,DZIĘKUJĘ I POZDRAWIAM.

magula83, 13 sie 2007

 

Opinia

SUPER SPRZEDAWCA Bardzo miły kontakt, mega szybka wysyłka towaru, towar pierwszej jakości, doskonale zapakowany! Roletki idealnie wykonane pod podany wymiar. Dodatkowo z mojej omyłki przelania za dużej kwoty, zwrot nadwyżki!! WIELKI POZYTYW

Kremens, 08 sie 2007

 

Opinia

Mega pozytyw, za szybkość realizacji, jakość produktu i sprawność w działaniu, gratuluję organizacji pracy. Tak trzymać dalej.

juf2, 30 lip 2007

 

Opinia

Dobry kontakt ze sprzedawca, wszystko dobrze nawet po małych pomyłkach z mojej strony, wszystko sprawnie i szybko rozwiązane. Polecam

ala29A, 19 lip 2007

 

Opinia

Polecam Allegrowicza. Osoba z bardzo profesjonalnym podejściem do aukcji. Wszystko zrealizowane bardzo szybko i bezproblemowo. Opis zgodny z produktem! GORĄCO POLECAM !!!

Franc79, 09 lip 2007

 

Opinia

Jak miło wystawiać pierwszy komentarz:) Wielki pozytyw: szybka dostawa, profesjonalna obsługa, miły kontakt! Polecam w 100 %!!!!!

iwona_77, 06 lip 2007

 

 

Podziel sie z nami swoja opinia i przeslij na adres gdynia@omegarolety.pl